COMMUNICATIE MATERIALEN

Wil je een uitnodiging maken voor een presentatie of webinar ‘De groeten met moeten’? Ter ondersteuning kun je hier teksten, foto’s en afbeeldingen downloaden.

Tekst suggesties

Ter inspiratie tref je hieronder verschillende suggestieteksten aan voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mogelijk passen deze teksten niet helemaal bij jullie onderwerp of jullie organisatie. Voel je vrij om er je eigen draai aan te geven.

De groeten met moeten!

Het lijkt soms of we de hele dag van alles moeten. Niet alleen van anderen, maar vooral ook van onszelf. Soms leggen we onszelf zoveel ‘moetens’ op dat we er uiteindelijk helemaal moedeloos van worden. ‘Stop met al dat moeten!’, zegt Rick van Asperen resoluut. Maak je leven volledig moetenvrij.

Meld je aan voor deze bijzondere inzichtgevende ontmoeting met Rick. Ontdek zo zelf hoe je gehoorzaamheid in kunt ruilen voor verantwoordelijkheid, eigenaarschap en ondernemerschap. Hiermee vergroot je niet alleen je werkplezier en haal je daadwerkelijk je doelstellingen. Ook de kwaliteit van je relaties en je algehele vitaliteit krijgt hierdoor een enorme boost.

download deze tekst

Stop het moetenvirus!

Een leven zonder ‘moeten’, wie wil dat nu niet? De vraag is echter of dit haalbaar is voor iedereen. Er zijn nu eenmaal dingen die moeten gebeuren om bijvoorbeeld de dienstverlening te blijven waarborgen. En stel je eens voor dat je als medewerker niets meer zou ‘moeten’. Wordt het dan geen zooitje? Nee, volgens Rick van Asperen, juist niet.

Rick van Asperen is de schrijver van het boek ‘De groeten met moeten’. Door jezelf en anderen te genezen van het moetenvirus, ruil je gehoorzaamheid in voor verantwoordelijkheid, eigenaarschap en ondernemerschap. Je laat je niet langer leiden door andermans normen, maar richt je samen continu op het creëren van meerwaarde. Letterlijk… meer waarde. Benieuwd hoe je dat doet? Rick van Asperen laat dit je ervaren op [DATUM] tijdens zijn boeiende webinar/presentatie.

download deze tekst

Doe moeten de groeten!

Een leven zonder ‘moeten’, hoe klinkt dat voor jou? Natuurlijk vraag je je af of dit wel haalbaar is. Spreker en auteur Rick van Asperen is overtuigd van wel. Benieuwd hoe? Kom dan naar de presentatie/neem dan deel aan het webinar op [DATUM] waar Rick van Asperen op een humoristische wijze de belangrijkste inzichten en vaardigheden uit zijn boek ‘De groeten met moeten’ met je deelt.

Tijdens deze bijeenkomst inspireert Rick jou om niet langer gehoorzaam te doen wat er van je gevraagd wordt. We gaan samen aan de slag met de kern van verantwoordelijkheid. Wie namelijk zegt iets te moeten, ontkent daarmee de eigen keuzemogelijkheden. Meld je aan voor deze ontmoeting met Rick en leer zo je WILspier weer trainen.

download deze tekst

Wie is Rick?

Wil je de deelnemers alvast kennis laten maken met Rick? Hieronder vind je een introductietekst. Maak hier gerust je eigen (beknopte) versie van.

Rick is een veel gevraagde energieke spreker en entert(r)ainer. Hij is dus ervaringsdeskundige als het gaat om groepsbeïnvloeding. Daarnaast is hij auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven en vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij weet, tijdens zijn op maat gemaakte trainingen, workshops en presentaties, de aandacht van zijn publiek tot de laatste seconde vast te houden. Tijdens zijn bijdragen maakt hij graag gebruik van prikkelende titels en metaforen die de deelnemers zich nog lang blijven herinneren.

download deze tekst

Overige materialen

Boek

Wil je de deelnemers de mogelijkheid bieden zich na de presentatie verder te verdiepen? De inhoud van het boek Egostrippen sluit perfect bij de presentatie aan. Mocht je de deelnemers willen attenderen op deze mogelijkheid, maak dan gerust gebruik van de onderstaande tekst ter inspiratie.

De groeten met moeten

Het besmettelijke moetenvirus heeft velen van ons in de greep. We denken dat we geen keuze hebben en doen daarom braaf wat anderen van ons lijken te verwachten. Intussen voelen we ons leeg en uitgeblust. ‘Wat moet ik nu?’, vraag je je gefrustreerd af. Gelukkig is er een remedie: stop met moeten! Moeten is een illusie. Kies definitief voor een moetenvrij leven door het trainen van je wilspier.

download deze tekst