Het nieuwe normaal?
Ga samen voor LIvitaal!

Op een hybride manier samenwerken biedt vele mogelijkheden. Echter, zoveel mensen, zoveel wensen! Hoe ga je hiermee om zodat iedereen zich als een vis in het water voelt?

Binnen veel organisaties leeft de vraag: ‘Hoeveel werken we thuis en hoeveel op kantoor?’ Is dit echter wel de juiste vraag? Dekt het woord ‘hybride’ wel de lading? Rick spreekt liever over ‘Livitaal’ werken, een combinatie van live en digitaal. Daarnaast zit hier het woord ‘vitaal’ in. Laten we samen werken aan het creëren van oplossingen die bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers, vitale relaties en vitaal leiderschap. De vitaliteit van de totale organisatie krijgt hierdoor een enorme boost. Het nieuwe normaal? Livitaal!

Benieuwd naar de andere presentaties?

Benieuwd naar de andere presentaties?

Wervelwind aan positiviteit

“Wat een energie brengt deze man in de zaal! Een wervelwind aan positiviteit. De deelnemers kwamen los van hun stoel, de discussie kwam levendig op gang en er werd samengewerkt aan een probleem. Fijn om dit onderdeel van de dag samen voor te bereiden en dan met dit resultaat.

Chapeau Rick, het was een heerlijke dag!”

Cherry Ponsen

Event orgnisator, Moncherry conferences & events

Ontdek hoe je effectiever en plezieriger samenwerkt

Wil je beter en succesvoller samenwerken? Neem dan deel aan de interactieve presentatie ‘Wie echt samenwerkt, vist niet achter het net’ van gelauwerd spreker, dagvoorzitter en auteur Rick van Asperen.

Tijdens deze interactieve en levendige presentatie ontdek je spelenderwijs hoe jullie momenteel met elkaar samenwerken. Wordt er daadwerkelijk samengewerkt? Of ontstaat er een competitie? En als er een competitie ontstaat, welke gevolgen heeft dit dan voor de te bereiken resultaten? Wil je elkaar versterken door echt samen te werken? Leer dan samen zwemmen in een zee aan mogelijkheden.

Met de buitengewone ervaring, concrete inzichten en praktische tips voor jullie dagelijkse praktijk kun je direct aan de slag. Zo blijft iedereen zich als een vis in het water voelen.

Resultaat van de presentatie ‘Wie echt samenwerkt’

  • Je kent de belangrijkste succesfactoren voor je team.

  • Je bent je bewust van de obstakels die samenwerking in de weg staan.

  • Je ontdekt hoe je samen het resultaat kunt optimaliseren.

  • Je geeft beter aan wat je nodig hebt en communiceert respectvol naar anderen.

  • Je werkt productiever, plezieriger en doelgerichter.

Prikkelende kijk op samenwerken

“Rick opende de eerste studiedag van de nieuwgevormde sector Curio economie & ondernemen. In Breda kwamen ongeveer 220 professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs bij elkaar om elkaar te leren kennen, om workshops te volgen of om in gesprek te gaan. Het was de start van een nieuwe samenwerking.

Rick gaf met zijn lezing een nieuwe, prikkelende kijk op samenwerken, die ons door de dag heen bleef inspireren en scherp hield. Maatwerk met precies de juiste toon die iedereen pakte, met humor die ook écht om te lachen was, en met reflectieve momenten die nog even doorwerken. Authentiek en spot-on. Van harte aanbevolen.”

Remco Ouwehand

Directeur Economie & Ondernemen, Curio

Verrassend anders

“De afgelopen jaren heb ik vele sessies meegemaakt met managementteams om de samenwerking te verbeteren en meer uit het team te halen. Recent met mijn huidige managementteam een sessie met Rick mogen ervaren. Deze was verrassend anders, leerzaam en ook nog erg leuk.

Als je wilt weten wat was anders, ga het ervaren en boek Rick voor minimaal een dagdeel. Wij hebben er veel aan gehad en gaan het nog verder verdiepen.

Rick enorm bedankt!”

Ronald van Wetering

Directeur Groot Zakelijk, Rabobank

Welke stappen ga jij daadwerkelijk zetten?

Vergroot je authenticiteit

Rick daagt je graag uit om niet langer te doen wat je denkt dat anderen van je verwachten. Hij stimuleert mensen juist om hun eigen authenticiteit het licht te laten zien. De gevoelens- en behoeftenlijst kunnen helpen meer over je eigen waarden te weten te komen.

behoeftenlijst
gevoelenslijst