Verbeter de wereld, strip je ego!

Mijn naam is Rick van Asperen en ik strip ego’s. Mijn leven veranderde rigoureus op 17 juli 2006 in Amsterdam. Na het lezen van ‘Een nieuwe aarde’ van Eckhart Tolle schoot de term Egostrippen mij te binnen. Het raakte me als een bliksemschicht en opeens wist ik wat ik wilde. Mensen zoals jij helpen alles uit het leven te halen en de wereld zo elke dag een beetje mooier te maken.

Ik ondervind zelf regelmatig hoe uitdagend het is om nieuwe paden in te slaan. Mijn opvoeding en conditionering houden me soms langer dan ik wil in de plooi. Soms hecht ik aan veiligheden die al lang niet meer veilig voor me zijn. Gelukkig heb ik dit steeds sneller door. Ik strip dan mijn ego om zo plaats te maken voor mijn eigen waarde. Weet je wat het bijzondere is? Ik kan hierdoor ook meer open staan voor de waarden van anderen. Benieuwd hoe?

Sinds die warme zomerdag in 2006 sprak ik voor duizenden mensen tijdens seminars, trainingen en presentaties in binnen- en buitenland. En hielp ik professionals van alle niveaus en uit alle branches met het vergroten van hun levensgeluk, werkplezier, rendement en effectiviteit. Mag ik jou ook verder helpen?

Is Rick van Asperen voor jou de spreker en/of dagvoorzitter die je zoekt?

Dit leveren de presentaties van Rick je op:

Vergroot leiderschap

Vitaliteit en werkplezier

Bewustwording

Versterkt ondernemerschap

Nieuwe inzichten en perspectieven

Vergroot leiderschap

Vitaliteit en werkplezier

Bewustwording

Versterkt ondernemerschap

Nieuwe inzichten en perspectieven

Bekijk de trailer “Rick in actie”

Veel waardering

“Tijdens mijn werk voor het Rabobank Food & Agri Team Midden-Nederland heb ik Rick leren kennen. Hij heeft ons team met managers, assistenten en accountmanagers in een 2-daagse training veel geleerd over de verbinding met de klant en het achterhalen van (en inspelen op) de klantbehoeften. Ik vond het een hele nuttige en inspirerende training. Als trainer weet Rick zich goed in te leven en je uit te dagen om anders te denken.

Ook hebben we samen met de LTO en Rick vier “Imago Bijeenkomsten” georganiseerd met als doel de ondernemers uit de agrarische sector te helpen aan inzichten en vaardigheden waarmee ze zelf bij kunnen dragen aan het verbeteren van het imago van de sector.

Ik heb ontzettend veel waardering gekregen voor de manier waarop Rick een groep meekrijgt, aan het denken zet en weet te boeien. Hij schakelt snel wanneer de behoefte van de groep daarom vraagt en weet de goede snaar te raken met zijn humor en eerlijkheid.”

Evelien de Wit - van den Akker

Community Officer Food & Agri, Rabobank

Verbindende gespreksleider

“Voor ons verkiezingsdebat zochten we een inspirerende en verbindende gespreksleider. In Rick hebben we die zeker gevonden. Goed voorbereid, stipt en met goed gevoel voor de stemming in de zaal heeft Rick het verkiezingsgesprek vol enthousiasme in goede banen geleid.

Met humor waar het kan en de juiste vragen op het juiste moment kijken wij terug op een zeer geslaagd verkiezingsgesprek.

Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker overwegen Rick weer te vragen.”

Manon Sluijter

Sr Communicatieadviseur, Gemeente Oldebroek

Professionele speaker

“stil staan bij je drijfveren… het aanraken van je IK en bewust worden van je kunnen en willen…” Rick neemt je mee op een bevlogen en integere wijze. Hij is een aanrader wanneer er grote en kleine veranderprocessen op stapel staan.

Een zeer professionele trainer / speaker die met oprechte confrontatie, weerstand op een zachte manier doorbreekt.”

Renske de Haan - Veenstra

e-Coach/Trainer, Carrièrecentrum Amsterdam