CONTACT
met
RICK van ASPEREN

Boekingsmanagement van Rick van Asperen

Ik draag graag bij aan het optimaliseren van de door jou gewenste resultaten. Ook beantwoord ik je vragen en denk ik op creatieve wijze mee. Samen met Rick zorg ik ervoor dat alles  tot in de puntjes wordt geregeld.

Annemieke Kersting

Tel: 06 – 26 55 00 38
e-mail: info@rickvanasperen.nl

Schoenerweg 1f
Unit P180
8042 PJ  Zwolle

KvK: 08224229

RickvanAsperen.nl is een onderdeel van Livition B.V.

Laat uw bericht achter

Levenswerk vol passie

“Na onze eerste ontmoeting en kennismaking over Egostrippen wist ik het al, Rick moet spreken voor mijn relaties binnen Flevum Forum Network.

Rick brengt zijn levenswerk vol overtuiging en passie. En altijd met een lach. Zijn positiviteit en oprechte geïnteresseerdheid in zijn medemens is verademend.

De vele positieve reacties bevestigen mijn eerste gevoel, ga zo door Rick, blijf ons trickeren en hou ons scherp.”

Dianco de Vries

Directeur, Flevum

Onze aanname klopte

“Bij de organisatie van onze Kijkopjeloopbaan-dag zochten wij een frisse afsluitende spreker, die mensen zou ‘porren’ op een prettige manier. Even weer wakker worden, de actie er weer in, maar ook een zetje om alle informatie om te willen zetten (of juist niet!) naar een persoonlijk actieplan. Rick leek daarvoor een goede keuze. Onze aanname klopte, wat heeft Rick dit top gedaan! Inspirerend, creatief, vol humor en zelf reflectie wist hij scherp aan te geven waar het nu eigenlijk om draait: zo authentiek mogelijk jezelf willen worden, wat dat ook moge zijn. Alleen dat al is een opgave op zichzelf.

Paste prima bij de rest van onze dag over eigen talenten, drijfveren en loopbanen. Wij hebben genoten van zijn bevlogenheid en energie!”

Ester Leibbrand

Strategisch adviseur loopbaanontwikkeling