COMMUNICATIE MATERIALEN

Wil je een uitnodiging maken voor een presentatie of webinar ‘Hybride werken’? Ter ondersteuning kun je hier teksten, foto’s en afbeeldingen downloaden.

Tekst suggesties

Ter inspiratie tref je hieronder verschillende suggestieteksten aan voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mogelijk passen deze teksten niet helemaal bij jullie onderwerp of jullie organisatie. Voel je vrij om er je eigen draai aan te geven.

Hybride werken? Zorg voor ‘GAAT’ (Growing Apart And Together)

Weet jij wat jullie straks gaan doen? Blijven jullie voornamelijk thuiswerken? Gaat iedereen weer terug naar het kantoor? Of creëren jullie een hybride vorm? Stel dat jullie voor hybride gaan… op basis waarvan geven jullie hier dan vorm aan? Hoe ziet dit er in de dagelijkse praktijk uit en voor welke uitdagingen komen jullie hierdoor te staan?

Herken je de bovenstaande vraagstukken binnen jullie team en/of afdeling? Merk je dat het best lastig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Logisch, want waar de één enthousiast over is daar haalt de ander juist de neus voor op. Ontdek daarom het groeipotentieel van GAAT… Growing Apart And Together! Tijdens dit interactieve webinar/deze interactieve presentatie ontdek je waar het bij hybride werken in de kern over gaat. Benieuwd naar deze kern? Meld je dan vandaan nog aan.

download deze tekst

Je vitaliteit versterken door hybride te werken

Hybride werken als het nieuwe normaal. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dit hybride werken? Wat levert het op? En welke hindernissen hebben we met elkaar te overwinnen? Ik nodig je graag uit voor een interactief webinar/een interactieve presentatie over dit onderwerp. Zorg dat je er ook bij bent!

De meeste gesprekken over hybride werken gaan nu over de vraag: ‘Hoeveel procent van de tijd gaan we weer terug naar het kantoor?”.
Volgens Rick van Asperen is er een vraag die veel meer aanzet tot creatie en vernieuwing. Deze vraag luidt: “Hoe kunnen we de mogelijkheden, die we nu allemaal hebben en nog kunnen creëren, zo optimaal mogelijk benutten?”.
In plaats van hybride werken spreekt Rick, vanwege de bovenstaande vraagstelling, veel liever over LIVITAAL werken. Dit is de combinatie van LIVe en digITAAL. Niet terug naar het ene oude (volledig op kantoor) of het andere oude (volledig digitaal). Maar samen iets nieuws creëren wat bijdraagt aan:

• De vitaliteit van de individuele medewerkers
• De vitaliteit van de onderlinge relaties (zowel intern als extern)
• De vitaliteit van het leiderschap
• De vitaliteit van de organisatie als geheel

Gedurende dit webinar/deze presentatie werken we samen toe naar de vijf gouden vragen waar het volgens Rick in de kern om gaat! Vragen die je aan jezelf en elkaar kunt stellen om vervolgens met de antwoorden hierop samen vorm te geven aan ‘Growing Apart And Together’. Het nieuwe normaal wordt daarom LIVITAAL!

download deze tekst

Meld je nu aan!

Ben je benieuwd hoe je je voordeel kunt doen met hybride werken? Wil je werken aan je eigen vitaliteit? Kun je wel wat extra energie en inspiratie gebruiken? JA? Meld je dan nu aan voor dit interactieve webinar/deze interactieve presentatie verzorgt door Rick van Asperen (www.rickvanasperen.nl). Je kunt je aanmelden via [LINK].

download deze tekst

Wie is Rick?

Wil je de deelnemers alvast kennis laten maken met Rick? Hieronder vind je een introductietekst. Maak hier gerust je eigen (beknopte) versie van.

Rick is een veel gevraagde energieke spreker en entert(r)ainer. Hij is dus ervaringsdeskundige als het gaat om groepsbeïnvloeding. Daarnaast is hij auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven en vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij weet, tijdens zijn op maat gemaakte trainingen, workshops en presentaties, de aandacht van zijn publiek tot de laatste seconde vast te houden. Tijdens zijn bijdragen maakt hij graag gebruik van prikkelende titels en metaforen die de deelnemers zich nog lang blijven herinneren.

download deze tekst

Overige materialen

Boek

Wil je de deelnemers de mogelijkheid bieden zich na de presentatie verder te verdiepen? De inhoud van het boek Egostrippen sluit perfect bij de presentatie aan. Mocht je de deelnemers willen attenderen op deze mogelijkheid, maak dan gerust gebruik van de onderstaande tekst ter inspiratie.

Ik laat me niet gek maken

Dit boek is een pleidooi voor breinhygiëne. Vergroot aan de hand van de schoenenmetafoor stap voor stap de kennis van je eigen brein. Je brein heeft eindeloze mogelijkheden, maar het kan die alleen benutten als jij goed voor je brein zorgt. Neem het heft in eigen handen en maak tijd vrij voor de dingen die er echt toe doen: je gezondheid, je relaties met dierbaren en je ambities.

download deze tekst