WAARDE(N)VOL SAMENWERKEN

In deze digitale omgeving tref je per waarde één of meerdere ondersteunende documenten aan. Je kunt deze documenten hier downloaden. Verrijk jezelf en elkaar met de inhoud hiervan.

Kies hier snel de waarde waar je meer over wilt weten:

Verantwoordelijkheid | Helderheid | Aandacht | Wendbaarheid | Gemak

VERANTWOORDELIJKHEID

De eerste waardenworkshop met de collega’s uit je eigen team staat in het teken van jullie waarde ‘Verantwoordelijkheid’. Tijdens deze workshop reiken we inzichten en vaardigheden aan waarmee jij samen met je collega’s vorm kunt geven aan deze waarde in je dagelijkse handelen.

Hieronder tref je de voorbereidingsopdracht voor deze workshop aan. Tevens is dit de plaats waar we de verdiepende documenten etc. met je delen die je kunt gebruiken om de aangereikte inzichten en vaardigheden je eigen te maken.

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

Persoonlijk leiderschap

Behoeftenlijst

Behoeften (samenvatting)

Eén behoefte meerdere strategieën

Kantoor gestripte communicatie

Speelbord (behoeften)

Waarom doe ik wat ik doe?

WAAROM VOEL IK WAT IK VOEL?

Gevoelens (samenvatting)

gevoelenslijst

Gevoelenslijst

Speelbord (gevoelens)

HOEZO MOETEN?

Moeten (samenvatting)

De keuze is aan jou!

HELDERHEID

De tweede waardenworkshop met de collega’s uit je eigen team staat in het teken van jullie waarde ‘Helderheid’. Wat is helderheid? Wat draagt niet bij aan helderheid? Hoe leef je deze waarde in je dagelijkse praktijk? De antwoorden op deze vragen, krijg je tijdens de workshop.

Wil je de waarde ‘Helderheid’ echt in je vingers krijgen? Graag helpen we je hierbij door middel van de onderstaande documenten.

VAN OORDEEL NAAR WAARNEMING

Oordelen (samenvatting)

Waarneming (samenvatting)

EEN ABBC-TJE

A-BB-C (samenvatting)

A-BB-C model