COMMUNICATIE MATERIALEN

Wil je een uitnodiging maken voor een presentatie of webinar ‘Egostrippen’? Ter ondersteuning kun je hier teksten, foto’s en afbeeldingen downloaden.

Tekst suggesties

Ter inspiratie tref je hieronder verschillende suggestieteksten aan voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mogelijk passen deze teksten niet helemaal bij jullie onderwerp of jullie organisatie. Voel je vrij om er je eigen draai aan te geven.

Trippen of Strippen? De keuze is aan jou!

Loop je weleens tegen van die trippende ego’s aan? Zou je hier gemakkelijker mee om willen gaan? Ben je benieuw hoe je op een plezierige wijze kunt blijven aansluiten op de bewegingen in je werk en om je heen? Geniet je ervan om op een enthousiasmerende manier geïnspireerd te worden? Ja? Kom dan naar deze unieke presentatie/dit unieke webinar op [DATUM]

Bewegingen om ons heen volgen elkaar in een razend tempo op. Hoe blijf je hierop aangesloten? Laat je inspireren door de succesvolle praktische Egostrippen aanpak! Je leert voorbij je oordelen en routines achter de drijfveren van jezelf en anderen te komen. Daarmee versterk je de verbinding met jezelf en anderen. Én je ontdekt hoe je op basis van onderliggende waarden meer kunt creëren dan je voor mogelijk hield.

Entertrainer Rick van Asperen begeleid je op een inspirerende, interactieve en verrassende wijze door de wondere wereld van Egostrippen. Hij ontmantelt samen met jou de illusies die je kunnen blokkeren. Benieuwd? Meld je dan vandaag nog aan.

download deze tekst

De magische kracht van Egostrippen

Heb je weleens van de term Egostrippen gehoord? Ben je benieuwd wat dat strippen voor jou persoonlijk kan betekenen? Geniet je ervan om op een enthousiasmerende manier geïnspireerd te worden? Wil je je persoonlijk leiderschap versterken? Heb je op één van deze vragen ‘JA’ geantwoord? Meld je dan nu aan voor deze geestverruimende presentatie/dit geestverruimende webinar.

Tijdens deze interactieve presentatie/dit interactieve webinar krijg je inzichten en concrete vaardigheden aangereikt waardoor je achter de drijfveren van jezelf en anderen kunt komen. Daarmee kun je de verbinding met jezelf en anderen aanmerkelijk versterken. Tevens ontdek je hoe je op basis van jouw onderliggende waarden meer kunt creëren dan dat je tot nu toe voor mogelijk had gehouden. Ben jij er op [DATUM] ook bij?

download deze tekst

Wie is hier nu een eikel?

Als we vastzitten in ons eigen trippende ego dan worden we blind voor een groot aantal mogelijkheden waar we ons voordeel mee kunnen doen. Om mensen te helpen deze mogelijkheden weer te leren zien, heeft Rick het boek Egostrippen geschreven. Verleg je energie van het botsen met de eikels om je heen naar het achterhalen van de belangrijke informatie die schuilgaat achter je eigen oordelen en die van anderen. Als je die informatie weet te benutten, ontstaat een zevensprong aan mogelijkheden daar waar je aanvankelijk dacht in een doodlopende straat te zijn beland. Ontdek daarom tijdens deze presentatie het mysterie dat elke eikel met zich meedraagt.

download deze tekst

Op zoek naar veiligheid? Vergroot je schakelvermogen!

Dat wat ‘normaal’ leek ook zo maar kan veranderen, heb je vast regelmatig aan den lijve ondervonden. De patronen waar je (onbewust) gehecht aan was geraakt zijn opeens verleden tijd. Hoe ga je daarmee om? Hoe manage jij de beweging in jouw omgeving en die in jezelf? Dit ontdek je als je leert Egostrippen! Reset je navigatiesysteem en ontdek je eigen kompas. Leer voorbij alle oordelen achter je eigen drijfveren en die van anderen te komen. Vergroot je schakelvermogen en versterk zo de verbinding met jezelf, anderen en de ontwikkelingen in je omgeving!

download deze tekst

Wie is Rick?

Wil je de deelnemers alvast kennis laten maken met Rick? Hieronder vind je een introductietekst. Maak hier gerust je eigen (beknopte) versie van.

Rick is een veel gevraagde energieke spreker en entert(r)ainer. Hij is dus ervaringsdeskundige als het gaat om groepsbeïnvloeding. Daarnaast is hij auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven en vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij weet, tijdens zijn op maat gemaakte trainingen, workshops en presentaties, de aandacht van zijn publiek tot de laatste seconde vast te houden. Tijdens zijn bijdragen maakt hij graag gebruik van prikkelende titels en metaforen die de deelnemers zich nog lang blijven herinneren.

download deze tekst

Overige materialen

Boek

Wil je de deelnemers de mogelijkheid bieden zich na de presentatie verder te verdiepen? De inhoud van het boek Egostrippen sluit perfect bij de presentatie aan. Mocht je de deelnemers willen attenderen op deze mogelijkheid, maak dan gerust gebruik van de onderstaande tekst ter inspiratie.

Egostrippen, de kick van je eigen ik

Je probeert het iedereen naar de zin te maken, je partner, je collega’s en je vrienden. Maar zeg eens eerlijk, word je blij van alle rollen die je dagelijks speelt? Stop met toneelspelen. Lees dit boek en ontdek waar je zelf warm voor loopt. Strip jouw ego: richt je voortaan op wat je beweegt en wat je diep in je hart wilt, thuis en op het werk.

download deze tekst