COMMUNICATIE MATERIALEN

Wil je een uitnodiging maken voor een presentatie of webinar ‘Brainpower? Ter ondersteuning kun je hier teksten, foto’s en afbeeldingen downloaden.

Tekst suggesties

Ter inspiratie tref je hieronder verschillende suggestieteksten aan voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mogelijk passen deze teksten niet helemaal bij jullie onderwerp of jullie organisatie. Voel je vrij om er je eigen draai aan te geven.

Laat je niet gek maken!

De meeste mensen onderkennen tegenwoordig het belang van regelmatig sporten, goede voeding en het drinken van voldoende water wel. Wat veel minder mensen weten, is dat het ontzettend belangrijk is om dagelijks goed voor je brein te zorgen. Meer dan 800.000 Nederlanders gaan op dit moment gebukt onder een burn-out. Laten we er samen voor zorgen dat we dit getal drastisch naar beneden brengen door middel van het vergroten van onze breinkennis. Als je je kennis over de werking van je brein vergroot, krijg je daar een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug. Een goede omgang met je brein zorgt er onder meer voor dat je vitaliteit toeneemt, je relaties versterken en je je gestelde doelen daadwerkelijk realiseert. Ben je benieuwd hoe jij je brein blij kunt maken? Meld je dan nu aan voor deze presentatie/dit webinar op [DATUM].

download deze tekst

Thuiswerken, hoe houd ik het leuk?

Merk je dat thuiswerken toch echt iets anders van je vraagt dan het werken op kantoor? Voel je je regelmatig moe als je de hele dag via het scherm hebt gecommuniceerd? Ben je benieuwd hoe je op een vitale manier veel meer kunt bereiken in minder tijd? Dan is dit buitengewone webinar/deze presentatie echt op jouw lijf geschreven. Vergroot op een boeiende en interactieve wijze de kennis van je brein. Naast inzicht in de werking van je brein, krijg je ook concrete handvatten aangereikt waarmee je meer uit je eigen brein kunt halen. De inhoud van dit webinar is gebaseerd op het nieuwste boek van Rick van Asperen: ‘Ik laat me niet gek maken’. Benieuwd? Schrijf je dan nu in en ontdek hoe je je brein kunt helpen er dagelijks een fijne en productieve (werk)dag van te maken!

download deze tekst

Doe meer werk op je sloffen!

We leven in een dynamische tijd. Door alle vragen die op ons afkomen, houden we regelmatig veel ballen tegelijk in de lucht. We multitasken ons drie slagen in de rondte. Werk dit jongleren met tijd echter wel? Kunnen we hier echt eindeloos mee doorgaan? Of steekt ons eigen brein hier een stokje voor? Is er wellicht een gezondere weg naar resultaat? Ben je benieuwd? Kom dan naar dit webinar/deze presentatie.

download deze tekst

Brainpower! Delf het goud in je grijze massa.

Hoe goed ken jij eigenlijk de werking van je eigen brein? Wist je dat jouw brein je persoonlijke groei zowel kan faciliteren als frustreren? Zorgde het brein al jaren voor het evolutionaire succes van ons mensen. Je brein heeft jou nu hard nodig om goed voor haar te zorgen in deze dynamische digitale tijd.

Heel lang hebben we gedacht dat we niets aan en voor ons brein konden doen. We waren er tenslotte mee geboren en hadden het er dus maar mee te doen. De wetenschap heeft inmiddels het tegendeel bewezen. Je hebt meer invloed op de gezondheid van je eigen brein dan dat je tot nu toe hebt gedacht. Wil je weten hoe? Deze powerpresentatie/dit webinar helpt je aan de inzichten en vaardigheden daarvoor!

Wat levert jou deze powerbijdrage op?
Een goede omgang met je brein zorgt er onder meer voor dat:
• je vitaliteit toeneemt,
• je relaties versterken
• je gestelde doelen eerder en gemakkelijker realiseert

Door de nieuwste inzichten om te zetten in concrete doe-stappen voor jouw dagelijkse praktijk, stap je uit de waan(zin) van de dag en maak je je dagen juist waanzinnig. Je gaat merken dat je met veel minder energie juist veel meer kunt bereiken. Je hebt hiervoor wel veel beter voor je brein te zorgen in deze snel veranderende wereld. Hoe? Je brein kent het antwoord op deze vraag. Wil je het antwoord ook weten? Meld je dan nu aan!

download deze tekst

Wie is Rick?

Wil je de deelnemers alvast kennis laten maken met Rick? Hieronder vind je een introductietekst. Maak hier gerust je eigen (beknopte) versie van.

Rick is een veel gevraagde energieke spreker en entert(r)ainer. Hij is dus ervaringsdeskundige als het gaat om groepsbeïnvloeding. Daarnaast is hij auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven en vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij weet, tijdens zijn op maat gemaakte trainingen, workshops en presentaties, de aandacht van zijn publiek tot de laatste seconde vast te houden. Tijdens zijn bijdragen maakt hij graag gebruik van prikkelende titels en metaforen die de deelnemers zich nog lang blijven herinneren.

download deze tekst

Overige materialen

Boek

Wil je de deelnemers de mogelijkheid bieden zich na de presentatie verder te verdiepen? De inhoud van het boek Egostrippen sluit perfect bij de presentatie aan. Mocht je de deelnemers willen attenderen op deze mogelijkheid, maak dan gerust gebruik van de onderstaande tekst ter inspiratie.

Ik laat me niet gek maken

Dit boek is een pleidooi voor breinhygiëne. Vergroot aan de hand van de schoenenmetafoor stap voor stap de kennis van je eigen brein. Je brein heeft eindeloze mogelijkheden, maar het kan die alleen benutten als jij goed voor je brein zorgt. Neem het heft in eigen handen en maak tijd vrij voor de dingen die er echt toe doen: je gezondheid, je relaties met dierba-ren en je ambities.

download deze tekst