Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Eind september organiseerde HLTsamen voor haar medewerkers de Samen Gezond weken: drie weken lang activiteiten en workshops gericht op vitaliteit in de breedste zin van het woord. En als je het hebt over vitaliteit dan hoort daar ook zelfzorg bij en het leren gehoor te geven aan je eigen behoeften. Rick verzorgde op twee locaties een spetterende opening en liet collega’s op actieve (en soms hilarische) manier ervaren wat het woordje MOETEN met je doet. En wat er met je gebeurt wanneer je ermee stopt om van jezelf van alles te moeten. We hebben veel enthousiaste reacties van collega’s ontvangen, inspiratiemissie geslaagd :-) Ook de samenwerking verliep erg prettig, bedankt Rick!"

Marcella Kerkman - Adviseur HLT@work, HLTsamen

Bron: LinkedIn

 
Marcella Kerkman
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

“Voor de afronding van het Rabobank Opvolgers Perspectief (ROP) in Zuid en Oost Groningen heb ik samen met Rick een fantastische slotbijeenkomst in Gasterij Natuurlijk Smeerling mogen leiden. De beoogde bedrijfsopvolgers/-overnemers en hun ouders werden door Rick op een respectvolle, humoristische en prikkelende manier aan het denken gezet. Ego Strippen, out of the box denken en durven denken. Niks is zoals het lijkt en vragen levert nieuwe gezichtspunten op. Door de deelnemers én hun ouders enorm gewaardeerd met als resultaat het verzoek om ook voor de bedrijfsoverdragers een vervolg op het ROP te organiseren. Rick laat zien dat hij in staat is zijn boodschap voor iedere doelgroep zo te verpakken dat het onmiddelijk aanspreekt en boeit. Een absolute aanrader voor iedereen die een inspirerende en prikkelende interactieve spreker zoekt voor een bijeenkomst met een plus!

Margriet Nascimento - (interim-) directie / (verander-) management, Rabobank Zuid en Oost Groningen

Bron: LinkedIn

 
Margriet Nascimento
 

“Energiek, positief, zet je aan het denken, geïnteresseerd, verbindend, laat je ervaren en sluit aan op de behoefte van de groep. Rick was spreker op ons minisymposium over vakmanschap binnen jeugdgezondheidszorg bij de GGD. Aan het einde van de dag zorgde hij voor een energieke afsluiting. Veel leuke reacties van medewerkers en volop geïnspireerd rondom egostrippen! Voorbereiding en samenwerking verliepen prettig. Bedankt Rick!."

Floor Driessen - Strategisch HR adviseur, Veiligheidsregio en GGD Gelderland-Zuid

Bron: LinkedIn

 
Floor Driessen